4. Sınıflar Arasında Düzenlenen Satranç Turnuvası Tamamlandı

Özel Antalya Koleji Okulları Konyaaltı Kampüsü İlkokul 4. sınıf öğrencileri arasında iki kategoride düzenlenen Satranç Turnuvasında, kızlar kategorisinde Yağmur Karaoğlu 1’inci, Ada Diana Çelikkanlı 2’nci, Doğa Güngör 3’üncü ve Elif Nil Kalay ise 4’üncü oldu.

Erkekler kategorisinde Emir Doğan 1’inci, Atilla Eşsiz 2’nci, Anıl Berk Kurt 3’üncü ve Mustafa Altunbaş ise 4’üncü oldu.

Okul yönetimi tarafından öğrencilere başarı belgeleri verildi.

**
4th Graders Chess Tournament Was Completed

Private Antalya College Schools Konyaaltı Campus chess tournament was held in two categories among 4th grade students, Yağmur Karaoğlu came 1st, Ada Diana Çelikkanlı 2nd, Doğa Güngören 3rd and Elif Nil Kalay 4th in the girls category.

In the boys category Emir Doğan came 1st, Atilla Eşsiz 2nd, Anıl Berk Kürt 3rd and Mustafa Altınbaş 4th.

The school administration gave certificates of achievement to the students.