SOSYAL KULÜPLER

Akademik alanın yanı sıra bilim, sanat ve spora büyük önem veren Özel Antalya Koleji Ortaokulları açıldığı günden bu yana yürüttüğü kulüp çalışmalarında, il, ilçe, ulusal ve uluslararası yarışmalarda da birçok başarıya imza atmıştır.

• Drama Şiir ve Sinema Kulübü
  • Akıl Oyunları Kulübü
  • Eğlenceli Deneyler Kulübü
  • Yabancı Diller Kulübü J-Mun
  • Yabancı Diller Kulübü (Deutsch macht Spaß)
  • Yabancı Diller Kulübü (Dubbing Club)
  • Gezi Tanıtım ve Fotoğrafçılık Kulübü
  • Bilişim Teknolojileri Kulübü (Robotik-Donanım)
  • Bilişim Teknolojileri Kulübü (Kodlama-Yazılım)
  • Görsel Sanatlar Kulübü
  • Seramik Kulübü
  • Öykü ve Şiir Yazma Kulübü
  • Yaylı Orkestra Kulübü
  • Spor Kulübü (Basketbol Kulübü, Futbol Kulübü, Voleybol Kulübü, Masa Tenisi Kulübü, Tenis Kulübü, Yüzme Kulübü, Su Topu Kulübü, Modern Dans Kulübü, Halk Dansları Kulübü, Step Aerobik Kulübü, Yoga, Satranç Kulübü)

Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Evrensel değerleri (sorumluluk, saygı-iş birliği, dayanışma, çevre bilinci vb.) kazandırma amaçlı yapılan çalışmalardır. Öğrenciler, öğrenimleri süresince sosyal sorumluk projesinde görev alır. Kardeş Okul, Mama Yardımı vb. projeler, LÖSEV ile de ortak projeler düzenli olarak sürdürülmektedir.