“Siber Suçlar, Siber Zorbalık, Güvenli Bilinçli Sosyal Medya ve İnternet Kullanımı” Semineri

Özel Antalya Koleji Okulları Konyaaltı Kampüsü Ortaokul 7 ve 8. sınıf öğrencilerine, Antalya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından “Siber Suçlar, Siber Zorbalık, Güvenli Bilinçli Sosyal Medya ve İnternet Kullanımı” konularında bilgilendirme yapıldı.

**
Seminar on Cyber Crimes, Cyber Bullying, Safe and Conscious Social Media, and Internet Use

The seminar on “Cyber Crimes, Cyber Bullying, Safe and Conscious Social Media, and Internet Use” was conducted for 7th and 8th-grade students at Antalya College, Konyaaltı Campus. The session was organized by the Cyber Crimes Combat Directorate affiliated with the Antalya Provincial Security Directorate, covering topics such as cyber crimes, cyberbullying, and safe and conscious use of social media and the internet.