29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Özel Antalya Koleji Okulları Lara (Merkez) Kampüsünde de coşkuyla kutlandı.

Okulun tören alanında yapılan kutlama programı, çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması, Özel Antalya Koleji Okulları Genel Müdürü Sadık Dönmez’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı,  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yılmaz Zobuoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Ardından Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencilerinden Ömer Gezenerler, ‘Cumhuriyet’ adlı şiiri okudu.

Cumhuriyet şarkılarının yer aldığı programda yabancı uyruklu öğrencilerin de katıldığı Cumhuriyet valsi gösterisi ve bando takımının çaldığı marşlar izleyenlere coşkulu anlar yaşattı.