Özel Antalya Koleji Okulları Lara (Merkez) Kampüsünde öğrencilere 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Gençlik Şöleni’ düzenlendi.

Tören alanında öğrencilerin bayrak ve flamaların geçidiyle başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, öğrencilerin yaptığı danslar ve okul bando takımının çaldıkları marşlar izleyenlere coşkulu anlar yaşattı.

“Gençlik Şöleni”, tüm öğrencilere düzenlenen sportif oyunlar ile devam etti. Öğrenciler, öğretmenleri ve arkadaşları ile okulunun bahçesinde hem barbekü partisinin hem de güneşli havanın tadını çıkardı.

Programda ayrıca öğrenciler, Anadolu ve Fen Lisesi okul orkestrasının çaldığı şarkılar ve ‘The People Band’ın konseri ile oldukça eğlendi.