Özel Antalya Koleji Okulları Lara (Merkez) Kampüsü Anadolu ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.
Bu yıl toplam 64 Anadolu ve Fen Lisesi 12’nci sınıf öğrencisinin geleceğe uğurlandığı törene, Özel Antalya Koleji Okulları Kurucu Başkanı Mustafa Koca, Lara (Merkez) Kampüsü Genel Müdürü Sadık Dönmez, İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Gaziyiz, Mezunlar Derneği Başkanı Mustafa Doyduk, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tevhide Arslan, okul aile birliği üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Özel Antalya Koleji Okulları Kurucu Başkanı Mustafa Koca’nın mezunlara değerli tavsiyeler içeren etkili seslenişi ile devam etti. Programda Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tevhide Arslan, Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Gaziyiz ve Mezunlar Derneği Başkanı Mustafa Doyduk öğrencilere ve velilere duygulu konuşmalar yaptı.
Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsünün açıklanmasının ardından, Anadolu Lisesi mezunları adına okul birincisi Cenker Yıldız ve Fen Lisesi mezunları adına Işıl Kaplan, Özel Antalya Koleji Okulları Kurucu Başkanı Mustafa Koca’ya, kendilerine çağdaş bir eğitim-öğretim olanağı sundukları için teşekkür plaketi takdim etti. Ardından okul birincileri yaş kütüğüne plaket çakıp veda konuşmalarını yaptı.
Okul orkestrasının seslendirdiği şarkılar ise programa renk kattı.
Törenin en duygulu anı olarak nitelendirilen bayrak flama devir teslim töreninde ise bu yıl mezun olan öğrenciler, gelecek yıl 12. sınıf olacak öğrencilere, Türk bayrağını ve okul flamasını teslim etti. Bayrak flama teslim töreninin ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.
Programda 12. sınıf Anadolu Lisesi öğrencilerinden Miray Su Kangallı ve Fen Lisesi öğrencilerinden Beyza Kesik, ‘Okula Veda’ adlı şiirlerini seslendirdi. Mezun öğrenciler Ata’ya saygı yürüyüşünün ardından püsküllerini sağdan sola çevirerek keplerini havaya attı.