Özel Antalya Koleji Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı konferans salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından toplantıyı yönetmek üzere Divan Başkanı olarak Gündüz Tok ve Yazman olarak Feray Türköz ve Fırat Karabulut seçildi. Özel Antalya Koleji Okulları Genel Müdürü Sadık Dönmez’in yaptığı açılış konuşmasında, okul aile birliğinin önemine değinirken; okulda yapılan çalışmalar ve yenilikler hakkında da bilgiler verdi.

2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu faaliyet raporu okunarak ibra edildi. 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde görev yapacak okul aile birliği yönetim ve denetleme kurul üyelerinin seçimlerine geçildi.

Açık oylama yöntemi ile yapılan seçim sonunda, Özel Antalya Koleji Okulları Lara (Merkez) Kampüsü Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunda asil üyeliğe Cem Mutlu, Mustafa Uluğkay, Dilara İnan, Fatma Dilan Aktaş ve Erdi Uçar seçildi. Denetleme Kurulu asil üyeliğine ise Hasan Başaran seçildi.

Okul yönetimi, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna seçilen üyelere yapacakları çalışmalar için şimdiden başarılar diledi.

Yıllık Olağan Okul Aile Birliği Genel Kurulu, iyi dilek ve temenniler ile son buldu.