Özel Antalya Koleji Okulları Kurucu Başkanı Mustafa Koca, Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi İbrahim Sezgin Koca, Genel Müdür Sadık Dönmez, Teftiş Kurulu Başkanı Ali Özen, tüm idareci ve öğretmenlerin katılımıyla Konyaaltı Kampüsünde genel kurul toplantısı yapıldı.

Toplantıda, Özel Antalya Koleji Okulları Kurucu Başkanı Mustafa Koca, Genel Müdür Sadık Dönmez, Lara (Merkez) Kampüsü Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tevhide Arslan ve Konyaaltı Kampüsü Ortaokul Müdürü Özgür Karahan konuşma yaptı.

Mustafa Koca konuşmasında, “Özel Antalya Koleji Okulları’nın eğitim-öğretim faaliyetlerine eğitim kalitesinden ödün vermeden devam edeceklerini” belirtti. Ayrıca yeni göreve gelen okul yöneticilerine ve öğretmenlere hayırlı olsun dileğinde bulunarak görevlerinde de başarılar diledi.

Özel Antalya Koleji Okulları Genel Müdürü Sadık Dönmez yaptığı konuşmada; 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını başarılı bir şekilde bitirildiğinden, sürekli öğrenen ve gelişen organizasyon yapısı ile yeni eğitim-öğretim dönemine hazır olduklarından bahsetti. Sadık Dönmez, Mustafa Koca ve İbrahim Sezgin Koca’ya yönetim kurulu olarak verdikleri desteklerden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür etti.

Genel kurul toplantısı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Toplantı bitiminde Lara (Merkez) ve Konyaaltı Kampüsü öğretmenlerine, Öğretmen Gelişim Programları kapsamında, Nörolog Uzm. Dr. Timur Yılmaz tarafından “Beyin Temelli Eğitim” konulu seminer verildi.