Özel Antalya Koleji Okulları Lara (Merkez) Kampüsü 1500’ü aşkın öğrenci sayısı ile ilk ders zilini çaldı.

Özel Antalya Koleji Okullarında öğrenciler yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ders başı yaptı.

Öğrenciler ve veliler, okul bahçesinde düzenlenen törende yeni eğitim-öğretim yılının açılışını kutladı.

Çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, Özel Antalya Koleji Okulları Genel Müdürü Sadık Dönmez’in açılış töreni konuşması ile devam etti. Sadık Dönmez konuşmasında, 1500’ü aşkın öğrenci sayısı ile alanında en iyi tanımlamasını hak eden öğretmen kadrosuyla, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında da öğrencilerimizin her alanda başarıdan başarıya koşacaklarını ifade etti. Velilere, öğrencilerini Antalya Kolejli olmanın haklı gururunu yaşattığı için teşekkür etti.

Sabah saatlerinde okul bahçesini dolduran öğrenciler çalan zil ile sırayla sınıflarına girerek yeni eğitim-öğretim yılına adım attı.

Okula yeni başlayan öğrenciler heyecan yaşarken; üst sınıflarda okuyan öğrenciler ise uzun soluklu ayrılığın ardından okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.