Özel Antalya Koleji Okulları Lara (Merkez) ve Konyaaltı Kampüsü Ortaokul 8. sınıf öğrencileri, düzenlenen “Liseye Geçiş Balosu”nda ortaokuldan lise yaşamına geçmenin sevinciyle bir araya geldi.
Velileri ve öğretmenleri ile Hotel Su’da bir araya gelen Antalya Koleji öğrencileri coşku ve mutluluklarıyla ailelerine de duygu dolu anlar yaşattı.
Liseye Geçiş Balosunda, okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri, öğretmenler, veliler ve davetliler toplam 130 8. sınıf öğrencisinin sevinçlerine ortak oldu.
Programda, öğrenciler adına Lara (Merkez) Kampüsü Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinden Alin Akan, Konyaaltı Kampüsü Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinden Tuana Jan Koyuncu bir konuşma yaptı.
Okul Aile Birliğinin düzenlediği “Liseye Geçiş Balosu”nda gönüllerince eğlenen öğrenciler, orkestranın seslendirdiği şarkılarla da coştu.
Balo, pasta kesiminin ardından öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.