Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.

Okul Öncesi Eğitime Farklı Bir Bakış Açısı

cambridge-ana-sayfa-kisayol

Cambridge English Education

Oyun ve hikaye temelli yaparak yaşayarak eğlenerek İngilizce öğretiyoruz.

bilisim-gelecegi-kodluyoruz

Geleceği Kodluyoruz

Geleceği düşlemek yerine kodluyoruz. Evrensel becerileri kodlama eğitimimizle kazandırıyoruz.

GEMS Etkinlikleri

Gözetimli keşif yöntemi ile doğrudan katılımlı etkinliklerle bilimsel kavramları oyunlar aracılığıyla öğretiyoruz.

İlkokula Hazırlık

Antalya Koleji Okullarında eğitim-öğretim süreci kesintisiz sürdürülmektedir.

İlkokula hazırlıkta öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, çağdaş ve demokratik bir ortam da yaparak, yaşayarak, keşfederek kendilerini özgür ifade etmeye yönelik ve bir üst birime kesintisiz eğitim sistemi uygulanmaktadır.

Ders Saatleri

Veliler Anlatıyor!

Eğitimde Uzman, Çocuğunuz İçin En İyi Seçimdir!

My kids are looked after well. the most important part is I feel safe. Once again thanks you to school teacher & staffs.

Yunus Seyhan Dede Doctor

Carol Askins Teacher

Yunus Seyhan Dede Doctor

Carol Askins Teacher

Neden Biz?

Parlak bir Gelecek için
Özel Antalya Koleji

İnsan hayatının en önemli ve ilk basamağı olan erken çocukluk eğitiminin önemini İngiliz şair Wordsworth’ ün de şiirinde belirttiği gibi

“Çocuk insanın atasıdır.” sözünden yola çıkarak geleceği şekillendiriyoruz.

Sanat

Mutlu bireyler yetiştirmek için sanattan geçer YOLUMUZ…

Müzik

Müzik ile çocuklarımızın ruh vicdan zihin ve düşünce dünyasına uzanarak enstrümanlarla iletişim kuruyoruz.

Spor

Sportif etkinliklerle bedensel farkındalıklarını artırarak, yaşam boyu spor alışkanlığının alt yapısı hazırlıyoruz.

IQ Games

Strateji geliştiren, problemi tanıyan, sorgulayan, yaratıcı zekamızı geliştirmek için oynuyoruz.