SPORLA ZİNDE VE DAHA BAŞARILI BİR NESİL

Beden Eğitimi derslerinde sporu yaşantısının parçası haline getirmiş bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimize derslerimizde kendi bilgi ve becerilerini paylaşabilen bireyler olmaları, iş birliği içinde çalışmaları, yardımlaşmaları, sorumluluk almaları, lidere uymaları, liderlik yapabilmeleri, dostça oynamaları, mücadele etmeleri, kazananı kutlamaları, kaybetmeyi kabullenebilmeleri, okul malzemelerini iyi kullanmaları ve koruyabilmeleri, demokratik hayatın gerektiği tavır ve alışkanlıklar edinebilmelerini sağlamak kazandırılması hedeflenen davranışlardır. Beden Eğitimi derslerimiz, ulusal bayramlarda düzenlenen spor şenlikleri, yüzme şenlikleri, dans şenliği ile okul içi ve okul dışı yapılan voleybol, futbol, basketbol, tenis, yüzme turnuvalarıyla zenginleştirilmiştir. Özel yeteneği olan öğrencilerimiz beden eğitimi öğretmenlerimiz tarafından altyapı çalışmalarına ve okul takımlarına seçilip bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedirler.