Proje Adı: GREEN REFLECTION OF EUROPEAN CULTURAL EXCHANGE IN NATURE (eTwinning)

Proje Alanı: İngilizce

Projenin Yürütüldüğü Dönem: 2021-2022

Proje Konusu: Öğrencilerin bulundukları coğrafyayı tanımaları, bulundukları coğrafyadan ilham alan kültürel ürünler üretmeleri ve doğa ile aralarındaki ilişkiyi güçlendirmeleri amaçlanmaktadır.

Proje Öğretmeni: Seda ERBEK, İngilizce Öğretmeni

Proje Ortakları: Almanya, Romanya, İspanya, Litvanya, Portekiz, Ukrayna

Proje Adı: 3 KİTAP 3 YAZAR (eTwinning)

Proje Alanı: Türkçe

Projenin Yürütüldüğü Dönem: 2021-2022

Proje Konusu: Üç farklı kitap üzerinden yürütülecek etkinlikte okudukları kitapların yazarları ile bir araya gelerek proje amaçlarını kazanmaya çalışacaklardır. Bu proje ile öğrencilerimiz, grup çalışması yapma, etkili öğrenme, üst düzey düşünme, yapılandırmacı öğrenme, bireysel öğrenme, sorumluluk alma gibi becerileri kazanacak, Z kuşağı olarak web 2.0 araçlarını keşfederek etkin bir şekilde kullanacaklardır.

Proje Öğretmeni: Tuba İlgar ÇAKIR, Türkçe Öğretmeni

Proje Adı: OYUN MÜZESİ (eTwinning)

Proje Alanı: Sosyal Bilgiler

Projenin Yürütüldüğü Dönem: 2020-2021

Projenin Konusu: Öğrencilerimizle geçmişten günümüze oynadığımız kültürel oyunlarımızı aktif şekilde oynayarak video çekimleriyle arşivleyip sanal müze oluşturuldu.

Proje Öğretmeni: Duygu YILMAZ, Sosyal Bilgiler Öğretmeni

Proje Adı: DIGITAL Z GENERATION IS ON THE STAGE IN 2030

Proje Alanı: İngilizce

Projenin Yürütüldüğü Dönem: 2020-2021

Proje Konusu: 1996 yılından 2020 yılına kadar, küresel ısınma, karbon ayak izi vb., pandemi sorunlarının nedenleri ve çözümleri hakkında kısa bir belgesel film hazırlandı.

Proje Öğretmeni: Seda ERBEK, İngilizce Öğretmeni

Proje Ortakları: Polonya, Fransa, İspanya, Ukrayna, Portekiz

Ödüller: Projemiz kalite etiketi, Avrupa Kalite Etiketi ve Türkiye Özel Ödülleri Girişimcilik alanında Türkiye 3.lüğüne layık görülmüştür.

Proje Adı: DEĞERLİ ÇOCUKLARIMIZ

Proje Alanı: Değerler Eğitimi

Projenin Yürütüldüğü Dönem: 2021-2022

Proje Konusu: Projemiz, günlük yaşantımızda önemli bir paya sahip olan, bizlerin gelişimini destekleyen ve duyarlı bireyler yetişmesinin alt yapısını oluşturan değerlerimize farkındalığı arttırmaya ve öğrendikleri değerleri yaşam tarzı haline getiren bireyler yetiştirmeye yöneliktir. Proje Öğretmeni: Pelin METE, Türkçe Öğretmeni