Tüm yönleriyle kendine güvenen bireyler!

Her Öğrenci Ayrı Bir Değer...

Özel Antalya Koleji İlkokullarında eğitim-öğretim çalışmaları; araştıran, sorgulayan, düşünen, iletişim kuran, ilkeli, duyarlı, bilgili ve hayat boyu öğrenen bireyler yetiştirmek anlayışı üzerine kuruludur. Bu anlayış öğrencilerini seven, saygı duyan, her birine değer veren, öğrenmeye ve gelişime açık, iletişimi güçlü, güler yüzlü öğretmenler tarafından etkin bir şekilde uygulanır.

Yeni Nesil Eğitim Anlayışı

Cambridge Uluslararası Programı
PASCH Okulu (Akredite Edilmiş Almanca Eğitimi)

Öğrencilerimize beden eğitimi derslerinde yetenekleri doğrultusunda spor dallarında branşlaşma programı uygulanmaktadır.

Öğrencilerimize müzik derslerinde branşlaşma programı uygulanmaktadır.
Piyano – Keman- Gitar

“Üretmek” amacıyla teknolojiyi  kullanmayı öğrenen öğrencilerimiz, kodlama becerileriyle bilgisayarların esiri değil yöneticisi olacak.

Sosyal Sorumluluk Projeleri evrensel değerleri
(sorumluluk, saygı-iş birliği, dayanışma, çevre bilinci vb.) kazandırma amaçlı yapılmaktadır.

Öğrencilerimizin içinde bulunduğu yaş özellikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan rehberlik programı, sağlıklı kişilik gelişimini destekleyici çalışmaları içerir.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Student Community Feedback

It’s so simple, yet the rewards wonderful. I am a novice in programming, but thanks to Courselog, no more.”

Margaret Atwood Italy

Yunus Seyhan Dede Turkey